Bonus szappanos párna 10 db

420 Ft
Egységár: 42 Ft /db

Áraink kizárólag webshopunkon keresztül érvényesek!

Készleten

Kategória:

Leírás

A BONUS szappanos dörzsipárna egy szappannal átitatott termék, melynek segítségével a legmakacsabb szennyeződéseket is legyőzhetjük további vegyszerek használata nélkül.

A fémpárna már tartalmazza az intenzív zsíroldáshoz és súroláshoz szükséges citrom illatú tisztítószert, így nem csak egyszerű, de rendkívül takarékos megoldás is.

Érdekessége, hogy acélgyapjú szálakból készül, ami azt jelenti, hogy nem kell különösebb erőt kifejtenünk a tisztításhoz, mert a szálak magába a szennyeződésbe hatolva fejtik ki tisztító hatásukat.

A kisméretű, ovális formájú dörzsipárnával a legnehezebben hozzáférhető helyekről is eltávolíthatjuk a szennyeződéseket, legyen szó a grillrácsról, vagy a tűzhely és a konyapult felületeinek találkozásáról.

Elsősorban kemény, sima felületek tisztításához ajánljuk, mint például a zománcozott edények, serpenyők, tálcák, állványok.

A puha felületeket, mint a műanyag, felkarcolhatja.

Fontos, hogy a terméket száraz vagy tapadásmentes felületeken ne használjuk, a takarítást követően pedig mindig lezárt dobozában tároljuk, hogy megőrizzük tartósságát.

További információk

Kiszerelés: 10 db
Tömeg 0.1254 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bonus szappanos párna 10 db” értékelése elsőként