Bonus+ MPPS műanyag súroló 2 db

240 Ft
Egységár: 120 Ft /db

Áraink kizárólag webshopunkon keresztül érvényesek!

Készleten

Kategória:

Leírás

A 2 db-os kiszerelésű BONUS+ MPPS súroló egy műanyag súroló és egy karcmentes dörzsi jól sikerült házassága.

Hogy miért jó ez a 2in1 felépítés? Mindannyian szembesültünk már kényes felületeken nehezen eltávolítható szennyeződésekkel. Az asztallap oldalára gyerekcsínyként felragasztott rágó maradványainak eltávolításánál ez a termékünk például igen hathatós segítséget tud nyújtani. De tökéletes akkor is, ha erősen odakozmált étel miatt egy lábos megmentésre szorul. Akár a tűzhelyet is tisztává varázsolhatjuk vele, de a kényesebb anyagú, pl. teflon vagy kerámia edényeket is karcmentesen tisztíthatjuk meg a segítségével.

A dörzsi titka egy nemzetközileg szabadalmaztatott egyedülálló technológia. A műanyag drótot a milliméter tört részére lapítottuk ki a gyártás során és erős műanyag hálót fontunk belőle. Ez képezi a súroló testét, amelyre a kiváló minőségű, karcmentes, virágmintával díszített, fehér színű dörzsi teszi fel a koronát. Ez a dörzsi réteg ad tartást a súrolónak, ezzel is biztosítva a hosszabb élettartamot, így rendkívül gazdaságos.

Ez a termék a dekorativitásával is hódít. Végre egy tisztítóeszköz, amit nem kell rejtegetni a vendégek elől! A fehér alapon színes virágmintás súroló igazán látványos eleme lesz a lakásnak. A szépség és a hatékonyság mellett a kényelemre is gondoltunk: pontosan illeszkedik a kezünk formájához, így a takarítás többé már nem lesz szenvedés.

További információk

Kiszerelés:2 db
Tömeg0.05 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bonus+ MPPS műanyag súroló 2 db” értékelése elsőként