by Andi’s 100% natúr méhviasz hengergyertya 1 db

1.390 Ft
Egységár: 1.390 Ft /db

Áraink kizárólag webshopunkon keresztül érvényesek!

Készleten

Leírás

Kézzel készített gyertya, mely egészséges levegőt biztosít a lakás bármely helyiségében.

Az egyetlen gyertya, amely tisztítja és javítja otthona levegőjének minőségét: égésekor olyan negatív ionokat bocsát ki, melyek képesek megkötni a levegőben lévő port, pollent és baktériumokat.

Természetes ionizátor, amely nyugtató hatással van az emberi testre.

Hipoallergén, használata előnyős az asztmás, érzékeny, allergiás betegek számára is.

Égetésük nem jár környezetterhelő hatással, a füst kibocsátása minimális. Természetes illatát a méznek és a növényi nektároknak köszönheti. Az összes ismert viasz közül a méhviasz rendelkezik a legmagasabb olvadásponttal, így a gyertya égése kétszer tovább tart bármilyen más gyertyánál.

Használati tanácsok:
Soha ne hagyjon égő gyertyát felügyelet nélkül! A gyertyát tartsa távol a gyermekektől és a háziállatoktól! Gyúlékony tárgyak közelében soha ne gyújton gyertyát! Meggyújtás előtt a csomagolást távolítsa el! Amíg a viasz folyékony és forró, ne mozdítsa el a gyertyát! Használjon a gyertya méretéhez megfelelő gyertyatartót, és helyezze stabil és hőálló felületre! Győződjön meg arról, hogy a gyertya felett van legalább 1 méter szabad hely, annak érdekében, hogy a láng és a hő biztonságosan fel tudjon emelkedni! Az egyenetlen égés, csöpögés és a korom elkerülése érdekében tartson távol minden olyan eszközt, amely huzatot hozhat létre, pl.: mennyezeti ventilátort vagy légkondicionálót! Mindig várja meg, míg teljesen elalszik, kihűl, mielőtt megérintené vagy mozgatná, vagy ha felügyelet nélkül hagyná a gyertyát. A meleg hőmérséklet hatására a viasz megolvad. Tárolja a gyertyákat száraz, hűvös helyen, amíg nem veszi újra használatba.

A gyertya anyaga: 100% méhviasz.

Mérete: kb. 3,5 cm x 3,5 cm x 14 cm

További információk

Kiszerelés:1 db
Tömeg0.08 kg
Méretek4 × 4 × 14 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„by Andi’s 100% natúr méhviasz hengergyertya 1 db” értékelése elsőként