Air Wick Pure Légfrissítő – Mediterranean Sun, 250 ml

Air Wick Pure Légfrissítő Mediterranean Sun a mediterrán vidék napfényes hangulatát hozza el otthonodba.

1370,00 Ft
Egységár: 5,48 Ft /ml

Készleten

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőségek

Termékleírás

Air Wick Pure Légfrissítő – Mediterranean Sun, 250 ml

Kiszerelés: 250 ml

Illat: Mediterranean Sun – napérlelte gyümölcsök és virágok meleg, mediterrán illata

Leírás: Az Air Wick Pure Légfrissítő Mediterranean Sun a mediterrán vidék napfényes hangulatát hozza el otthonodba, ahol a meleg napsugarak találkoznak a friss gyümölcsök és virágok illatával. A különleges illatkompozíció azonnal felfrissíti a helyiségeket, és természetes, meleg illatot áraszt, amely barátságos és meghitt légkört teremt. A termék formulája nem tartalmaz hozzáadott vizet, így nincs nedves maradvány a használat után, és gyorsan eloszlik a levegőben.

A Pure technológiának köszönhetően az Air Wick nemcsak elfedi, hanem semlegesíti is a kellemetlen szagokat, ezzel biztosítva a tiszta, friss és üde levegőt az otthonodban. Tökéletes választás nappaliba, hálószobába, fürdőszobába vagy bármely helyiségbe, ahol gyors illatosításra van szükség.

Tulajdonságok:

  • Hozzáadott víz nélkül: Nem tartalmaz vizet, így a permet nem hagy nyomot vagy nedves foltokat a bútorokon és más felületeken.
  • Szagsemlegesítő hatás: Hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat, nem csak elfedi azokat.
  • Meleg, gyümölcsös-virágos illat: A mediterrán napsütötte gyümölcsök és virágok illata meghittséget és frissességet kölcsönöz otthonodnak.
  • Könnyű használat: Az egyszerű szórófejjel gyorsan és hatékonyan eloszlik a levegőben, azonnali frissességet biztosítva.

Használati útmutató: Használat előtt rázd fel. Fújj néhány permetet a levegőbe, különösen a kellemetlen szagok forrására vagy a kívánt területre, hogy azonnali frissességet biztosíts. A légfrissítő gyorsan semlegesíti a szagokat, és kellemes mediterrán illatot hagy maga után.

Figyelmeztetés: Tartsd távol gyermekektől és háziállatoktól. Ne permetezd közvetlenül textíliákra, bőrre vagy ételekre. Ha szembe kerül, azonnal öblítsd ki vízzel. Ne használd zárt, kis helyiségekben túlzott mennyiségben.

Összetevők: Illatanyagok, propán-bután hajtógáz, szagmentesítő összetevők.

Tökéletes választás azoknak, akik szeretik a meleg, mediterrán hangulatot árasztó illatokat, és hatékonyan szeretnék semlegesíteni a kellemetlen szagokat anélkül, hogy nedves maradványok keletkeznének a használat során.

4o

További információk

Kiszerelés: 250 ml
Tömeg 0,4 kg
Méretek 7 × 7 × 13 cm

Értékelések

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Air Wick Pure Légfrissítő – Mediterranean Sun, 250 ml” értékelése elsőként