Ariel Diamond Bright Stain Remover 750 ml 1820,00 Ft
Egységár: 2426,66 Ft /liter
Vissza a termékekhez
Perwoll Renew Schwarz All in 1 Kapszula 18 db 2100,00 Ft
Egységár: 116,66 Ft /db

Fenjal Creme seife szappan 100 g

Fedezd fel a Fenjal Creme Seife Szappan jótékony hatásait.

650,00 Ft
Egységár: 6,50 Ft /g

Készleten

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőségek

Termékleírás

Fenjal Creme Seife Szappan 100 g

Fedezd fel a Fenjal Creme Seife Szappan jótékony hatásait, amely a bőr természetes ápolására és hidratálására lett kifejlesztve. A 100 g-os kiszerelésű szappan öko testápoló formula, amely kíméletesen tisztít, miközben gazdag krémes textúrájával táplálja a bőrt.

  • Kíméletes Tisztítás: A Fenjal szappan kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és a sminket, anélkül hogy irritálná a bőrt. Ideális mindennapi használatra.
  • Hidratáló Formula: Krémes összetevői segítenek megőrizni a bőr nedvességtartalmát, így a használat után a bőr puha és sima tapintású marad.
  • Öko Testápolás: A Fenjal szappan ökológiai szempontból tudatos választás, amely nemcsak a bőröd, hanem a környezeted védelmét is szolgálja. A termék nem tartalmaz káros anyagokat és állati eredetű összetevőket.
  • Kiváló Minőség: A „sehr gut” minősítés garantálja, hogy a szappan a legmagasabb színvonalú alapanyagokból készült, amely a bőr egészségének és szépségének megőrzését szolgálja.

Használj egy kis darab szappant, habosítsd fel vízben, majd masszírozd a bőrödbe. Öblítsd le alaposan. Ideális mindennapi használatra, bármilyen bőrtípusra.

A Fenjal Creme Seife Szappan gondosan válogatott összetevőket tartalmaz, amelyek biztosítják a bőr optimális hidratáltságát és védelmét.

Tedd a mindennapjaid részévé a Fenjal Creme Seife Szappant, és tapasztald meg a luxus bőrápolást!

További információk

Kiszerelés: 100 g
Tömeg 0,189 kg
Méretek 6 × 6 × 6 cm
Illat

Classic

Értékelések

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fenjal Creme seife szappan 100 g” értékelése elsőként