Maxter púder- és latexmentes nitril kobaltkék vizsgálókesztyű M-es 100 db

Maxter púder- és latexmentes nitril kobaltkék vizsgálókesztyűk kiváló választás.

Original price was: 2490,00 Ft.Current price is: 2050,00 Ft.
Egységár: 24,90 Ft20,50 Ft /db

Készleten

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőségek

Termékleírás

Maxter Púder- és Latexmentes Nitril Kobaltkék Vizsgálókesztyű M-es (100 db)

A Maxter púder- és latexmentes nitril kobaltkék vizsgálókesztyűk kiváló választást jelentenek mindazok számára, akik megbízható védelmet keresnek az allergiás reakciók elkerülése mellett.

Ideálisak egészségügyi, ipari vagy háztartási használatra, maximális biztonságot és kényelmet biztosítanak a napi feladatok során.

  • Latexmentes kivitel: A kesztyűk teljesen latexmentesek, így biztonságosan használhatók latexallergiával küzdők számára is, minimalizálva az allergiás reakciók kockázatát.
  • Púdermentes: A púdermentes kialakítás garantálja a kényelmes viseletet, csökkentve a bőrirritációt és megakadályozva a bőr kiszáradását.
  • Erős nitril anyag: Kiváló minőségű nitrilből készült kesztyű, amely vegyszerálló, tartós, és fokozott védelmet nyújt a káros anyagok, baktériumok és vírusok ellen.
  • Kobaltkék szín: Stílusos és modern megjelenésű kobaltkék színben, amely esztétikai előnyt biztosít a vizsgálati vagy ipari környezetben.
  • Univerzális méret (M): Az M-es méretű kesztyű mind a jobb, mind a bal kézen használható, rugalmas anyagának köszönhetően könnyen felvehető és biztos illeszkedést nyújt.
  • Rugalmas és kényelmes: A nitril kesztyűk rendkívül rugalmasak, lehetővé téve a szabad mozgást és a precíz munkavégzést, ugyanakkor elég erősek ahhoz, hogy megfelelő védelmet nyújtsanak.
  • Gazdaságos csomagolás: A doboz 100 db kesztyűt tartalmaz, így gazdaságos választás a mindennapi használathoz, legyen szó professzionális vagy otthoni környezetről.

Válaszd a Maxter púder- és latexmentes nitril kobaltkék vizsgálókesztyűt, és élvezd a maximális védelmet és kényelmet allergiás reakciók és bőrirritáció nélkül!

További információk

Kiszerelés: 100 db
Tömeg 0,38 kg
Méretek 20 × 11 × 6 cm
További nitril gumikesztyűk

Maxter kobaltkék XL

Értékelések

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maxter púder- és latexmentes nitril kobaltkék vizsgálókesztyű M-es 100 db” értékelése elsőként