Septona Kozmetikai Vattakorong – 60+60 db 100% Pamut

Septona kozmetikai vattakorong kiváló minőségű, 100%-ban természetes pamutból készült.

720,00 Ft
Egységár: 6,00 Ft /db

Készleten

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőségek

Termékleírás

Septona Kozmetikai Vattakorong – 60+60 db, 100% Pamut Soft Touch Daily Clean

A Septona kozmetikai vattakorong kiváló minőségű, 100%-ban természetes pamutból készült, így ideális a mindennapi bőrápolási rutin részeként.

A 60+60 db-os kiszerelés két csomagot tartalmaz egyben, amely hosszú távon biztosítja a gondoskodó tisztítást és ápolást.

A vattakorongok Soft Touch technológiával készültek, amely garantálja a bőr kíméletes érintését és az alapos, de gyengéd tisztítást.

Termékjellemzők:

  • 100% pamut: A természetes pamut anyag biztosítja a vattakorongok puhaságát és bőrbarát tulajdonságait, ideális minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.
  • Soft Touch technológia: Az extra puha felület gyengéden simítja végig a bőrt, anélkül, hogy irritálná azt, így kíméletesen távolítja el a sminket, tisztítószereket vagy egyéb szennyeződéseket.
  • Daily Clean: A vattakorongok tökéletesek a napi használatra, hiszen kényelmesen alkalmazhatóak arctisztításhoz, smink eltávolításhoz, valamint tonikok és arclemosók felviteléhez is.
  • 60+60 db-os kiszerelés: A praktikus csomagolás két csomagot egyesít, így több ideig elegendő és kényelmes megoldás a mindennapi szépségápolásban.

Használati javaslatok:

  • Smink eltávolításához: Tökéletes választás arctisztító tejjel vagy micellás vízzel kombinálva, a smink, szennyeződések és olajok maradéktalan eltávolítására.
  • Arclemosáshoz: A tonikok, arctisztítók vagy más kozmetikumok egyenletes felvitelére és a bőr gyengéd tisztítására.
  • Körömlakk eltávolításához: Használja a vattakorongot körömlakklemosóval, hogy hatékonyan, de kíméletesen távolítsa el a lakkot a körmökről.

Előnyök:

  • Környezetbarát: 100%-ban természetes pamut anyag, amely biológiailag lebomlik.
  • Bőrbarát: Az érzékeny bőrűek számára is ideális, mivel nem irritálja vagy szárítja ki a bőrt.
  • Tartós kiszerelés: A 60+60 db-os csomagolás praktikus és gazdaságos megoldást nyújt, hosszú ideig elegendő a mindennapi használatra.

Ajánlott felhasználás: A Septona kozmetikai vattakorong ideális választás a mindennapi szépségápolási rutinod részeként, legyen szó sminkeltávolításról, arctisztításról vagy bármilyen egyéb bőrápolási feladatról. Az extra puha, 100% pamut korongok kíméletesek a bőrhöz, így minden használat során maximális komfortot és tisztaságot biztosítanak.

Válaszd a Septona kozmetikai vattakorongot a bőröd kíméletes ápolásához és frissességéhez!

További információk

Kiszerelés: 120 db
Tömeg 0,0253 kg
Méretek 25 × 6 × 6 cm
További vatták

Septona 60+60

Értékelések

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Septona Kozmetikai Vattakorong – 60+60 db 100% Pamut” értékelése elsőként