Dermaflora For Him Serenity Deo Stick 50 ml – Természetes Frissesség Férfiaknak

Dermaflora For Him Serenity Deo Stick természetes kozmetikumokkal biztosít tartós védelmet.

1730,00 Ft
Egységár: 1730,00 Ft /db

Készleten

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőségek

Termékleírás

Dermaflora For Him Serenity Deo Stick 50 ml – Természetes Frissesség Férfiaknak

A Dermaflora For Him Serenity Deo Stick természetes kozmetikumokkal biztosít tartós védelmet a kellemetlen szagok ellen, miközben kíméletes ápolást nyújt a bőrnek.

Ez a 100%-ban bőrbarát dezodor nem tartalmaz allergéneket, alumíniumot, parabéneket vagy alkoholt, így ideális választás az érzékeny bőrű férfiak számára is.

A természetes összetevők kombinációja frissességet nyújt egész napra anélkül, hogy irritációt okozna.

Főbb jellemzők:

  • 0% allergén, alumínium, parabén, alkohol: Tökéletes választás érzékeny bőrűeknek, mivel nem tartalmaz irritáló összetevőket, amelyek bőrpírt vagy irritációt okozhatnak.
  • Természetes kozmetikum: A dezodor természetes alapanyagokból készül, bőrbarát, és nem akadályozza a bőr természetes légzését.
  • Tartós frissesség: Hosszan tartó frissességet biztosít a nap folyamán, hatékonyan küzd a kellemetlen szagok ellen, miközben nem gátolja az izzadást.
  • Bőrbarát formula: Kíméletes az érzékeny bőrrel, így ideális választás napi használatra, még a legérzékenyebb bőrtípus esetén is.
  • 50 ml-es kiszerelés: Praktikus méret, amely kényelmesen elfér bármilyen táskában, és ideális a mindennapi használathoz vagy utazáshoz.

A Dermaflora For Him Serenity Deo Stick természetes, bőrbarát védelemmel ajándékozza meg a férfiakat, amely segít fenntartani a frissességet és a komfortérzetet egész nap, irritációk nélkül.

A készítmény allergén-, alumínium-, parabén- és alkoholmentes.

További információk

Kiszerelés: 1 db
Tömeg 0,98 kg
Méretek 3 × 6 × 11 cm

Értékelések

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dermaflora For Him Serenity Deo Stick 50 ml – Természetes Frissesség Férfiaknak” értékelése elsőként