Nivea Care Shower Creme Aloe Tusfürdő 250 ml – Bőrvédő Ápolás és Frissesség

Nivea Care Shower Creme Aloe Tusfürdő kifejezetten azok számára készült, akik szeretnék bőrüket frissességgel és ápolással kényeztetni.

920,00 Ft
Egységár: 3680,00 Ft /liter

Készleten

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőségek

Termékleírás

Nivea Care Shower Creme Aloe Tusfürdő 250 ml – Bőrvédő Ápolás és Frissesség

A Nivea Care Shower Creme Aloe Tusfürdő kifejezetten azok számára készült, akik szeretnék bőrüket frissességgel és ápolással kényeztetni minden egyes zuhanyzás során.

Ez a krémes tusfürdő gazdag C- és E-vitaminban, amelyek erőteljes antioxidáns hatásukkal védik és táplálják a bőrt.

Az Aloe Vera természetes hidratáló tulajdonságainak köszönhetően mélyen hidratálja és megnyugtatja a bőrt, míg a Skin Protecting Formula segít megőrizni annak természetes védőrétegét.

Főbb jellemzők:

  • C- és E-vitamin: Ezek az erőteljes antioxidánsok védik a bőrt a környezeti ártalmaktól, segítik a bőr regenerálódását és támogatják annak egészséges ragyogását.
  • Aloe Vera kivonat: Természetes hidratáló hatású, amely mélyen táplálja és megnyugtatja a bőrt, különösen alkalmas száraz vagy érzékeny bőrre.
  • Skin Protecting Formula: A bőrvédő formula segít megőrizni a bőr természetes védőrétegét, hogy az puhává és egészségessé váljon minden használat után.
  • Vitaminos olajok: A bőrápoló vitaminos olajok gazdag formulája intenzív hidratálást biztosít, így bőre zuhanyzás után is selymesen puha és rugalmas marad.
  • 250 ml-es kiszerelés: Praktikus méret, amely elegendő a mindennapi használathoz, és kényelmesen elfér a fürdőszobában vagy utazás során.

A Nivea Care Shower Creme Aloe Tusfürdő tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék bőrüket ápolni és védeni, miközben élvezik a frissítő és tápláló zuhanyzási élményt.

Adja meg bőrének a szükséges gondoskodást, és érezze magát felfrissültnek és hidratáltnak minden nap!

További információk

Kiszerelés: 0,25 liter
Tömeg 0,4 kg
Méretek 8 × 4 × 18 cm

Értékelések

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nivea Care Shower Creme Aloe Tusfürdő 250 ml – Bőrvédő Ápolás és Frissesség” értékelése elsőként