Piszoár illatosító tabletta ráccsal Well Done

A Well Done piszoár illatosító tabletta ráccsal egyszerre biztosít hosszan tartó frissességet és hatékony higiéniai védelmet a mosdóban.

790,00 Ft
Egységár: 790,00 Ft /db

Készleten

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőségek

Termékleírás

Well Done Piszoár Illatosító Tabletta Ráccsal

A Well Done piszoár illatosító tabletta ráccsal egyszerre biztosít hosszan tartó frissességet és hatékony higiéniai védelmet a mosdóban.

Ez a praktikus megoldás segít megelőzni a kellemetlen szagok kialakulását, miközben megakadályozza a szennyeződések lerakódását a piszoárban.

Termékjellemzők:

  • Hosszan tartó frissesség: Az illatosító tabletta tartós illatot biztosít, amely frissességet áraszt minden használat során.
  • Higiéniai védelem: A rács és a tabletta kombinációja hatékonyan akadályozza meg a vízkő és más szennyeződések lerakódását, így segít tisztán tartani a piszoárt.
  • Könnyen használható: Egyszerűen helyezd a piszoárba a ráccsal együtt, és hagyd, hogy a tabletta kifejtse frissítő hatását.
  • Környezetbarát megoldás: A tabletta hosszan tartó használatot biztosít, így csökkenti a gyakori cserék szükségességét, és hozzájárul a fenntarthatósághoz.
  • Univerzális kialakítás: A rács a legtöbb piszoár típushoz illeszkedik, így széles körben alkalmazható különböző illemhelyeken.

Válaszd a Well Done piszoár illatosító tablettát ráccsal, hogy mosdód mindig friss, tiszta és higiénikus legyen!

További információk

Kiszerelés: 1 db
Tömeg 0,25 kg
Méretek 15 × 15 × 1,5 cm
Illat

Classic

Értékelések

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Piszoár illatosító tabletta ráccsal Well Done” értékelése elsőként