Ajax Mediterrán univerzális tisztítószer 1 L

Hozd el otthonodba a mediterrán kertek virágzó illatát az Ajax Mediterrán Pink Flowers felmosószerrel!

890,00 Ft
Egységár: 890,00 Ft /liter

Készleten

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőségek

Termékleírás

Ajax Mediterrán Pink Flowers Felmosószer – 1 liter

Hozd el otthonodba a mediterrán kertek virágzó illatát az Ajax Mediterrán Pink Flowers felmosószerrel!

Ez az 1 literes felmosószer 99%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, amelyek hatékonyan tisztítanak és hosszan tartó frissességet biztosítanak.

Az Ajax márka garantálja a kiváló minőséget és megbízhatóságot, így minden használat után ragyogóan tiszta és illatos padlót élvezhetsz.

Termékjellemzők:

  • Természetes eredetű összetevők: Az Ajax felmosószer 99%-ban természetes eredetű összetevőkből készült, így kíméletes a környezethez és biztonságos az otthoni használatra.
  • Erőteljes tisztítóhatás: Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, zsíros foltokat és koszt, így padlóid ragyogóan tiszták lesznek.
  • Mediterrán virágillat: Az egyedülálló Pink Flowers illat a mediterrán kertek frissességét hozza el otthonodba, kellemes és hosszan tartó illatot biztosítva.
  • Nagy kiszerelés: Az 1 literes flakon hosszú ideig elegendő, így gazdaságos választás mindennapi használatra.
  • Sokoldalúság: Alkalmas különböző típusú padlók tisztítására, beleértve a csempét, linóleumot, parkettát és egyéb felületeket.
  • Könnyű használat: Gyorsan oldódó formula, amely nem hagy csíkokat és gyorsan szárad, így időt és energiát takaríthatsz meg.
  • Környezetbarát: Az Ajax formulája nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, így biztonságosan használható minden helyiségben.

Frissítsd fel otthonod az Ajax Mediterrán Pink Flowers felmosószerrel, és élvezd a természetes eredetű ragyogó tisztaságot és a mediterrán virágok varázslatos illatát minden nap!

100%-ban újrahasznosított a műanyag palack.

 

További információk

Kiszerelés: 1 liter
Tömeg 1,212 kg
Méretek 8 × 12 × 28 cm

Értékelések

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajax Mediterrán univerzális tisztítószer 1 L” értékelése elsőként