Szállítás

SZÁLLÍTÁS ORSZÁGOSAN

Webáruházunk a vásárlóink megrendeléseit országosan a Sprinter futárszolgálattal teljesíti, mely a megrendelés végösszegének bankszámlára történő jóváírása után 2-3 munkanapon belül kerül kiszállításra. Amennyiben a futár nem találja a megrendelőt a megadott helyszínen, a kézbesítést még egyszer megkísérli. Kérjük, hogy a megrendelés folyamán pontos adatokat adjon meg, ezzel is megkönnyítve áruházunk munkatársainak és a futárszolgálat munkáját.SZÁLLÍTÁS KISKUNFÉLEGYHÁZÁN

Kiskunfélegyháza belterületén (a térképen piros vonallal határolt területen belül) a kiszállítást cégünk vállalja. Kiszállítás hétfőtől-péntekig, kizárólag munkanapon történik. A 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még a rendelés napján teljesítjük, telefonon vagy e-mailen keresztül történő egyeztetés után. A 12:00 után beérkezett rendeléseket csak a következő munkanapon tudjuk teljesíteni.

A kiszállítás INGYENES Kiskunfélegyháza belterületén! (Lásd a térképen piros vonallal határolt terület.)


Megnyitás új ablakban


SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

1. Megrendelés után személyes átvétellel

 • Fizetési mód: készpénzzel a termék átvételekor

  • A megrendelt termék átvehető a Kiskunfélegyháza 6100, Deák Ferenc utca 6. szám alatti boltunkban, munkanapokon 8-18 óra között, szombaton 8-12 óra között.

2. Csomagküldő szolgálattal

 • Előreutalással

  • A csomag a fizetendő összeg jóváírása után kerül elküldésre, futárszolgálattal.

 • Utánvétellel

  • A csomag átvételekor fizetendő összérték 


ÁRAK

A webáruházban feltüntetett vételárak tartalmazzák a jogszabályban előírt ÁFÁ-t. A webáruház szabadon élhet az árváltoztatás jogával. A változások akkor lépnek életbe, amikor a webáruházban online megjelennek. Természetesen a megrendelt árut a megrendelés napján feltüntetett áron szállítjuk. A megrendelés akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mailben visszaigazoljuk. Az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.


Első vásárlását követően két e-mail üzenetet küldünk:

 • Az elsőben megerősítést kap vásárlói fiókja létrehozásáról,

 • A második e-mailben visszaigazoljuk webáruházunkban kezdeményezett vásárlásának tényét.

A továbbiakban rendelésének feldolgozásáról, a kiszállítás várható időpontjáról emailban értesítést küldünk.
Ismételt vásárlásnál a "Bejelentkezés" menüpont segítségével tud belépni. Itt adja meg felhasználó nevét (email cím) és jelszavát, majd nyomja meg a „bejelentkezés” gombot. Ha sikeres a belépés akkor a jobb felső sarokban megjelenik egy ablak az Ön személyes fiókjával.

Új felhasználó a „Regisztráció” gombra kattintva létesíthet saját fiókot.
A vásárlás befejeztével a ”Kijelentkezés” gomb segítségével elhagyhatja az áruházat.

Kellemes vásárlást kívánunk!